Фестиваль вуличної їжі на Козачому острові

06.07.2019–07.07.2019
06.07.2019–07.07.2019
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

У суботу та неділю 6-7 липня завітайте на Фестиваль вуличної їжі на Козачому острові (у парку Пушкіна). Організатор - Клуб рестораторів Кропивницького. Особливістю свята буде те, що пройде воно на Івана Купала і кожен ресторан презентує також цікаві страви різних кухонь народів світу!

Це вже вчетверте Клуб рестораторів організовує і проводить свято смачної їжі. Цього разу родзинкою фесту стануть страви із різних куточків світу. Кафе «Камелія» представить страви Франції, кафе “Merci” - страви Бельгії, а кафе «Зефір» - німецьку кухню. «Кекс-бар» дивуватиме кухнею Мексики, а “Черчіль & Ne Speshi” - стравами із Великобританії. Ресторан «Баклажан» представить страви Іспанії, а компанія “Food4you” - кухню Італії.

Розмаїта кухня країн, що колись входили до СССР, теж буде представлена - паб «Дрова» побалує стравами із Вірменії, а бар «Васабі» - із Узбекистану. Також на фестивалі азійська кухня буде представлена командою «Y&I Eat and hookah», паб «Гарячі перці» приготує страви із Китаю, а мережа магазинів спецій “Top Spice” презентує кухню Японії.

Президент Клубу рестораторів Михайло Антоньєв запевняє, що на відвідувачів фестивалю чекає чимало розваг - для дітей і дорослих буде цікава і насичена розважальна програма. Нагадаємо, що Клуб рестораторів було створено навесні 2018-го року за ініціативи Бізнес-школи "WAKE UP".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!