Михайло Грицкан у Кропивницькому

16.11.2019
16.11.2019
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У суботу, 16 листопада о 17:00, у кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі М. Л. Кропивницького в рамках Всеукраїнського туру відбудеться довгоочікуваний концерт заслуженого артиста України Михайла Грицкана з новою програмою “Обійму” у супроводі музичного колективу Grand.


Михайло Грицкан - улюбленець жінок та свій серед чоловіків. Унікальний тембр та харизма виділяє Михайла серед українських виконавців, доказом цього є перші сходинки у хіт-парадах найпопулярніших радіостанцій країни.

Своїми піснями музикант розпалює серця, а голосом доторкається до найпотаємнішого - до душі! Кожна пісня співака - це особиста історія з непідробними емоціями та справжніми почуттями.

«Дорогі кропивничани, я з великим задоволенням заспіваю для вас свої найкращі пісні! До зустрічі, мої дорогі! Всіх запрошую і всіх обійму!!!» - запрошує Михайло.

Квитки на концерт Михайла Грицкана “Обійму” можна придбати у касі театру або замовити за номером телефону: 050-654-99-43, а також он-лайн за посиланням

16 листопада на вас чекає просто неймовірний концерт з голосом, який візьме вас у полон і вже ніколи не відпустить - голосом Михайла Грицкана!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!