Єдина родина в центрі України

21.11.2019
21.11.2019

У четвер, 21 листопада о 10.30 у театрі ім. Кропивницького розпочнеться обласний фестиваль світових культур до Міжнародного дня толерантності та Дня гідності і свободи.

На гостей чекають майстер класи, краєзнавчі маршрути, книжкові виставки, тантамарески та інші креативні презентації, які виражають толерантність, рівність, гідність та свободу європейських демократичних держав під музичний супровід духового оркестру ЦД БХТТ та камерного оркестру «Гармонія» польської діаспори.

Почесними гостями фестивалю будуть керівництво облдержадміністрації, обласної ради, управління освіти, науки молоді та спорту облдержадміністрації, управління комунікацій з громадськістю та інших відомств, представників Центру розвитку національних культур «Єдина родина», та спеціальний гість Консул Республіки Польща в Україні – Яцек Гоцловський.

Ініціаторами обласного відкритого фестивалю є Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості таЦентр розвитку національних культур «Єдина родина» за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікації з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації та Молодіжного центру Кіровоградської області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!