Посиденьки "Як створити медіа про свою громаду?"

02.07.2020
02.07.2020

2 липня Агенція сталого розвитку "Хмарочос" розкаже, як створити медіа про свою громаду: прості кроки, доступні рішення, перевірені підходи. Вперше на гостьовому майданчику буде тісно від кількості гостей-практиків! Уявляєте, скільки цікавих ідей, дієвих порад можна отримати за час зустрічі?! Онлайн-ефір розпочнеться 2 липня о 16.00.

Зустріч відбуватиметься у форматі фейсбук-трансляції на сторінці Агенція сталого розвитку "Хмарочос" (будемо раді дати відповіді на ваші запитання в коментарях, тематичний подарунок вже чекає на найактивніших і креативних коментаторів та коментаторок:) Модераторка Ірина Ткаченко, координаторка проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" (Програма DOBRE)

Захід проводиться в рамках онлайн-школи для грантерів Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!