​Проект "Dance4life" стартує у Кропивницькому

16.03.2021–17.03.2021
16.03.2021–17.03.2021

Благодійний фонд «Повернення до життя» оголошує набір молоді для участі у Міжнародному проекті Dance4life. Спів-організатор - обласна бібліотека для юнацтва імені Маланюка.

Якщо тобі від 14 до 22-х років,ти активний, хочеш змінити своє життя та готовий допомагати іншим, проект "Dance4Life" («Танцюй заради життя») - саме для тебе! Це міжнародний проект, який спрямований на просування здорового способу життя серед молоді, на збереження і зміцнення репродуктивного здоров'я, на профілактику ВІЛ-інфекції та інших соціально-значущих захворювань, а такж на розкриття особистого потенціалу молодих людей.

Проект реалізується в 17 країнах світу. Міста-учасники в Україні: Чернівці, Кропивницький, Харків і Полтава.
РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Мета проекту - це зниження ризикованої поведінки молодих людей через розвиток особистості підлітків і молоді та виховання лідерських якостей. Основний метод - навчання через досвід: молодіжні лідери (Чемпіони4Life) спільно з учасниками проходять через рольові ігри та вправи, пов'язані з реальним життям підлітків, рекомендують їм надійні джерела профілактичної інформації, пропонують і спільно придумують різні дії для відпрацювання і закріплення життєвих навичок.

Проект проходить через три основні теми:
Я - учасники пізнають себе і свої сильні сторони
Я і ТИ - учасники оцінять свою поведінку і ставлення до інших людей, дізнаються про межгендерних відносинах
Я і СУСПІЛЬСТВО - учасники отримають можливість досліджувати існуючі проблеми в суспільстві, в якому вони живуть, свою роль в ньому, можливість змінити суспільство на краще.

Курс складається із десяти зустрічей (по 1,5 години кожна). Протягом програми учасники отримують певні виклики (Сhallenge), спрямовані на зміцнення особистості і компетенції молодої людини. Чемпіони4Life, ведучі програми, - це молодіжні лідери у віці 18-24 років, які мають досвід роботи за технологією «рівний-рівному» та пройшли навчання.

Післі закінчення усі учасники отримають сертифікати та подарунки!
Участь у проекті БЕЗКОШТОВНА

Захід відбудеться у рамках проекту «Подорож заради прав та гендерної рівності» за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, що представлене Посольством Королівства Норвегії в м. Київ.
Телефони для довідок: +380958769813, +380505699007



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!