Програма «ПОЛіС» стартує у місті Кропивницький

14.08.16, 16:00

Вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає – ось мета програми «ПОЛіС», яка стартує у місті Кропивницький у рамках проекту, що його втілює у життя міжнародна організація IREX.

Втілювати у життя проект будуть громадські організації, навчальні заклади та бібліотеки – шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції та громадськості на базі публічних платформ.

У місті Кропивницький партнерами програми є громадська організація «Прес-клуб реформ», обласна бібліотека для дітей імені Шевченка, благодійний фонд «Повернення до життя» та Льотна Академія НАУ.

- Ми вже пройшли навчання у Києві і виробили спільний план заходів, які будуть реалізовані цієї осені та взимку. Загалом вібудеться не менше двадцяти заходів, тож слідкуйте за анонсами, - пропонує Ольга Гріднєва, адміністратор програми у нашому місті, експертка ГО «Прес-клуб реформ».

Якщо у вас виникли питання про втілення програми у місті Кропивницький, звертайтесь до адміністратора програми – це Гріднєва Ольга, - за контактами: 050-471-65-16 або press.club.kr@gmail.com

Якщо у вас виникли запитання загалом про програму в Україні, звертайтесь до проектного координатора у Києві – це Попелюшко Олена, - за контактами: +380 (44) 537 06 04 або opopeliushko@irex.org



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!