​Здорове харчування на всю зиму

21.07.2021
21.07.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Готуйтеся до зими влітку. Не тільки купуйте санки, як те радить народна мудрість, але вже зараз подбайте про правильне харчування у холодну пору року. Воно має компенсувати відсутність свіжих овочів та фруктів, а також забезпечити організм силами для обігріву та підтримки імунітету. А Кропивницький Гончаренко центр допоможе! Запрошуємо вас 21-го липня на лекцію, яку проведе засновниця місцевого бренду «Пундики» Світлана Луньова.

Поговоримо про те, який спосіб обрати, щоб зберегти корисні властивості фруктів та овочів - консервацію, заморозку чи сушку. Обговоримо різні дегідратори - які вони бувають, чим відрізняються і скільки коштують. Пані Світлана навіть проведе демонстрацію! І порадить, які 25 продуктів можна смачно приготувати у дегідраторі.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/QmvimdT - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки центру напередодні (19-20 липня).

Лекція розпочнеться у середу, 21 липня об 11.00 і триватиме біля 1,5 години. З огляду на карантин, на лекцію ми запросимо тільки 18 осіб. Тож, реєструйтеся чимшвидше. І нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4-а, другий поверх.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!