​Книжковий клуб “Читанка”

04.09.2021
04.09.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Любите читати книжки та ділитися враженнями про них? Книжковий клуб “Читанка” і Орина Старкіна запрошують вас долучитись до читання та обговорення хороших книг.

Першою буде книжка “Найбагатший чоловік у Вавилоні” Джорджа Клейсона. Цей світовий бестселер багато хто вважає одним з найкращих фінансових посібників. Це унікальна книга, в якій відсутні центральний сюжет і традиційний набір персонажів. Натомість збірка розповідає про те, як розбагатіти, і намагається відповісти на питання: якщо багаті люди теж мають 24 години в день і працюють так само важко, як і всі інші, як їм вдається отримати багатство? Чи можна навчити цього? Книжка Клейсона переконує, що так!

Що вам треба зробити? Прочитайте цю книжку, і приходьте на обговорення у суботу, 4-го вересня о 14.00 у Кропивницький Гончаренко центр. Щоб організатори знали, що ви почали читати книжку, і плануєте прийти на зустріч, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/IQIE2ZO - і чекайте на дзвінок-нагадування від адміністраторки центру напередодні.

Кропивницький Гончаренко центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, шукайте вивіску. І, звісно, слідкуйте за анонсами та записуйтесь на цікаві для вас заходи. Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!