​Їж, спостерігай, пиши!

22.10.2021
22.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Чи можуть розрізнені пости в “Фейсбуці” одного дня стати книгою? Ірина Семенова доводить, що так, це можливо. Зібрати короткі художні тексти про стихії, що вирують всередині людини, під одну палітурку, авторку переконали читачі її блогу. Вони ж оплатили перший тираж.


Ірина Семенова зібрала під однією палітуркою книги "П'ятий елеммент" півсотні коротких мотивуючих історій про відкритість новому, про сміливість відпускати минуле і мудрість обирати себе за будь-яких обставин. А ще - щиру віру у те, що письменник живе у кожному з нас. Як це доводить своїм прикладом авторка книги та її численні учні і учениці.

У своїй презентації "Їж, спостерігай, пиши", котра відбудеться у Кропивницькому у п'ятницю, 22 жовтня о 17.00, пані Ірина розповість про шлях написання своєї книги, про секрети самвидаву та поділиться порадами для початкуючих письменників і письменниць.

Сподіваємося, презентація надихне і вас на власну книгу, тому запрошуємо на зустріч! Будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/FRekJEr - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення, напередодні, 21 жовтня. Будь-ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили повідомлення від Гончаренко центру: 050-884-97-16.

Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх, вхід збоку). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!