Купуємо нерухоме майно безпечно

17.11.2021
17.11.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Якщо ви маєте намір купити нерухоме майно (квартиру, будинок, землю, офіс або садовий будинок), і вже обрали варіант, то перше, що вам потрібно зробити, це завітати до нотаріуса на консультацію. Звичайно, кожна ситуація потребує всебічного та поглибленого аналізу.

Але про базові речі, на які варто звернути увагу, ви зможете дізнатись під час безкоштовної лекції приватного нотаріуса із 25-річним стажем – Ірини Олександрівни Новицької – у Кропивницькому Гончаренко центрі. Лекція відбудеться у середу, 17 листопада, і почнеться о 12:00.

Якщо вам цікаво взяти участь у лекції, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/MTwifhX і чекайте на запрошення/повідомлення у Вайбері або Телеграмі. Кількість місць обмежена! Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop, або підписуйтесь на ФБ-сторінку: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!