Великодній бій яйцями

24.04.2022
24.04.2022
Ваніль
Кропивницький, три локації

Кав'ярня "Ваніль" у Кропивницькому запрошує на Великодній бій яйцями - у неділю, 24 квітня о 10.00 ранку.

Як все відбуватиметься? Ви реєструєтесь, заповнюєте форму, і приносите з собою три варені вкруту яйця. Власник кав'ярні Володимир Кравчук формує пари, всі стають у довгу лінію - один навпроти одного, - та одночасно стукають супротивника та супротивницю яйцем по яйцю.

Перемагає у парі та людина, чиї два яйця із трьох виявляються міцнішими. Переможець забирає яйця переможеного та проходить у наступний тур. Знову формуються пари, всі стають у лінію - один навпроти одного, - та одночасно стукають супротивника та супротивницю яйцем по яйцю. І так - доки не залишиться двоє людей з найміцнішими яйцями.

"Бій на яйцях символізує боротьбу добра зі злом. Найміцніше яйце вважається найсильнішим оберегом, який повинен зберігатися вдома. Те яйце, яке розіб'ється, несе в собі негатив і його неодмінно треба покарати - з'їсти. Ми присвячуємо цей захід нашим Збройним Силам України", - каже власник кав'ярні "Ваніль" Володимир Кравчук.

Ті, хто вийде у фінал, мають, по-перше, велику кількість яєць, котрі отримають від тих, кого вони перемогли, а, по-друге, шанс отримати головний приз від кав'ярні "Ваніль". Тож, реєструйтеся! Анкета тут: https://cutt.ly/JF29Gui

Кав'ярня "Ваніль" працює у місті Кропивницький за адресою: вул. Пацаєва, 11-б. Графік роботи кав'ярні - з 7.30 ранку до 20.00 вечора.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!