Прийди та напиши. Практикум зі сторітелінгу з Наталею Фенько

23.10.2022
23.10.2022

Як трансформувати ідеї в історії? Як працювати з деталлю? Як зібрати слова докупи та знайти сильну метафору, аби написати історію не в шухляду, а назагал? Як писати ціннісні і сильні тексти, аби посилювати соціальні та волонтерські ініціативи, допомагати та впливати через історії? Як писати, коли війна?

Наталя Фенько, експертка з креативного письма, знає дієві рецепти сторітелінгу та відповіді на ці запитання. Реєструйтеся на текстовий інтенсив, що відбудеться 23 жовтня 13.00-15.00, та опановуйте інструменти сторітелінгу. Вхід вільний. Участь за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/9cT7wsDphJ2fHwfS6 Місце проведення (офлайн!) буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Блог-кав’ярня “Прийди та напиши. Практикум зі сторітелінгу” відбувається в межах проєкту “Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад” реалізується ГО "Фонд прав людини" за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (The Black Sea Trust for Regional Cooperation). Регіональний партнер проєкту “Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад” в Кіровоградській області ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!