​Великодній бій яйцями у кав'ярні "Ваніль"

16.04.2023
16.04.2023
Ваніль
Кропивницький, три локації

У неділю, 16 квітня, о 10.00 кав'ярня «Ваніль» (вул. Пацаєва, 11-б) у Кропивницькому запрошує на Великодній бій яйцями. Для участі необхідно заповнити онлайн форму за посиланням - https://7xro.short.gy/RawhZ5 - і прийти вчасно та принести з собою три варені в круту яйця. Крашанки можуть бути або пофарбовані, або з малюнком чи наліпкою, або й без нічого, головне - щоб ви вірили в їх незламність!

З учасників та учасниць організатори сформують пари. І кожна пара по черзі стукатиметься крашанками. Перемагатиме у парі та людина, чиї два яйця із трьох виявляться міцнішими і чия шкаралупа не трісне.

Переможець чи переможиця забирає яйця переможеного та проходить у наступний тур. Далі знову формуються пари, та суперники і суперниці стукаються яйцем по яйцю. І так – доки не залишиться двоє людей з найміцнішими крашанками, котрі змагатимуться у фіналі!

«Бій на яйцях символізує боротьбу добра зі злом. Найміцніше яйце вважається найсильнішим оберегом, який повинен зберігатися вдома. Те яйце, яке розіб'ється, несе в собі негатив і його неодмінно треба покарати – з'їсти. Ми присвячуємо цей захід нашим Збройним Силам України», – каже власник кав'ярні «Ваніль» Володимир Кравчук.

Захід проходить вже другий рік поспіль. Жеребкування учасників та учасниць почнеться о 10.00, тож організатори просять бажаючих зареєструватися і приходити вчасно, щоб взяти участь у змаганні, бо долучитися до нього посередині процесу вже не вдасться.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!