Як покращити резюме? Розберемо на прикладах!

20.06.2023
20.06.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Це документ, який містить короткий виклад найбільш важливих для потенційного роботодавця фактів вашої біографії, в основному пов'язаних із вашим досвідом роботи, навичками й знаннями.

Як покращити резюме? У цьому пропонує розібратися освітньо-культурний простір "Гончаренко центр" і організовує зустріч, яку проведе у вівторок, 20 червня о 14:00 експертка з HR та кар’єрна консультантка Центру «ЯМаріуполь», Ольга Лугинець.

"Це буде воркшоп для усіх, хто вже має резюме і для тих, хто хоче покращити власне резюме", - анонсує пані Ольга.
На зустрічі вона пропонує поміркувати: чому так важливо мати хороше резюме; що писати у резюме, а що — ні; чи має значення дизайн цього документу; як прибрати зайве та додати важливу інформацію; як збільшити шанси на співбесіду за результатами розгляду резюме.

Приходьте самі та беріть з собою резюме: роздруковані чи на флешці! Щоб організатори знали, скільки буде людей, заповніть будь ласка коротку анкету - https://7xro.short.gy/1vERpy - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у вівторок, 20 червня о 14:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!