​Тривожність: Інформаційна сесія

07.02.2024
07.02.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Складні життєві ситуації, а також зміни в повсякденному житті можуть підвищити рівень тривоги та напруженості. Натомість, коли рівень надмірного стресу в м'язовій і нервовій системах знижується, людині набагато легше мислити, а також відчувати контроль над своїм життям і діяти осмислено.

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує у середу, 7 лютого о 14:30 на заняття із самодопомоги при тривожності, яку проведуть волонтерки Кіровоградської обласної організації товариства Червоного хреста України, консультантки з психосоціальної підтримки - Наталія Комнатна та Ольга Краснопольська. На сесії ми розберемо, чим відрізняється тривога від страху, що спільного у тривоги та стресу, як розпізнати тривожність в собі та впоратися з нею. Крім цього ознайомимося з практичними вправами, які спрямовані на те, щоб вміти контролювати стресові ситуації.

Зустріч почнеться о 14:00, і триватиме біля півтори години. Щоб організатори знали, скільки чаю і кави для вас підготувати, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням -
https://cutt.ly/4wJuR5ul - і без додаткових нагадувань чи запрошень, приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі відразу на другий поверх (для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!