Марафон у день виборів: Заключна інформаційна сесія

22.07.19, 14:00

Щоразу під час виборів - місцевих, парламентських, президентських - громадська організація "Прес-клуб реформ" проводить інформаційний марафон. Це серія прес-конференцій, під час яких політики та громадські діячі діляться із журналістами інформацією про те, як проходять вибори на Кіровоградщині. Сьогодні, 22 липня у Прес-клубі відбулася заключна п’ята прес-конференція по виборам.

Відкрила інформаційну сесію у рамках Марафону координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич. Вона привітала присутніх та глядачів, які долучилися до ефіру онлайн, а також нагадала про інформаційні сесії у день виборів. Зокрема, за її словами, у день було 4 сесії, під час яких було 15 виступів різних спікерів і спікерок. Шість разів виступали жінки, дев‘ять разів - чоловіки. Загальна тривалість марафону склала 1,5 години часу, а за його результатами з'явилося понад 200 публікацій за результатами марафону. Онлайн відео із сесій переглянули понад 1500 разів. І це ми ще не рахували ефіри на порталі Fotoinform

Вікторія Талашкевич
Вікторія Талашкевич
Чат-бот «Помічник виборця», який станом на початок дня виборів нараховував 3200 підписників, має наразі майже 4000 підписників. Також Прес-клуб реформ зібрав благодійних внесків 3000 грн - вони будуть витрачені восени на купівлю саджанців дерев. Далі координаторка Прес-клубу передала слово спікерам.
Олександр Дануца
Олександр Дануца
Першим виступив кандидат у народні депутати, голова обласного штабу партії «Слуга Народу» Олександр Дануца. Він наголосив, що на Кіровоградщині у чотирьох із п’яти виборчих округах лідирують кандидати в депутати від партії «Слуга народу». За словами Олександра Дануци, понад 50% мешканців Кіровоградщини підтримують партію СН і висуванці від "Слуги народу" виграють у чотирьох округах.

Володимир Зайченко
Володимир Зайченко
Далі виступив кандидат у народні депутати по 99-му округу Володимир Зайченко. Він подякував всім присутнім, своїм виборцям. Зазначив, що отримав великий досвід, і його команда вже має проекти, які політик та його команда будуть втілювати у Кропивницькому - для розвитку міста. Володимир Зайченко зазначив, що планує брати участь у місцевих виборах у Кропивницькому.
Тігран Хачатрян
Тігран Хачатрян
Наступним виступив кандидат у народні депутати по 99-му округу Тігран Хачатрян, який пообіцяв, що він та його команда будуть продовжувати працювати на благо городян Кропивницького, готуючи і втілюючи програми і проекти, які покращать життя виборців. "Я вдячний кожній людині, яка підтримала мене та мою команду, і вдячний журналістам, які допомагали нам вести агітацію та робити це правильно і прозоро. Ми будемо допомагати працювати переможцю, який я впевнений покаже гарні результати для розвитку нашого міста, регіону та країни", - підкреслив Тігран.

На питання журналістів, чи планує Тігран Хачатрян брати участь у виборах міського голови, політик підтвердив це припущення. На його думку, достатньо велика кількість виборців підтримала його та його команду, тож варто працювати далі у цьому напрямку. "У нас всі сили об'єднаються та будуть працювати на благо міста!", - зазначив Тігран Хачатрян.

Олександр Цертій
Олександр Цертій
Далі виступив кандидат у народні депутати по 99-му округу від партії "Всеукраїнське Об'єднання Батьківщина" Олександр Цертій. Він заявив, що має мерські амбіції, - буде змагатися за крісло очільника обласного центру. Він додав, що незадоволений результатом "Батьківщини" під час цієї виборчої кампанії, бо очікував, що вони будуть вищими.
Віталій Юрах
Віталій Юрах
Наступним виступив представник юридичної служби обласного штабу політичної партії "Європейська солідарність" Віталій Юрах. Він звернув увагу присутніх на те, що Кропивницьке СІЗО проголосувало за Олександра Горбунова. Такий результат на закритій спецдільниці №000001 здивував не тільки штаб "ЄС", але й штаби інших партій та кандидатів. Пан Віталій повідомив, що згаданий кандидат отримав у СІЗО 82%. Якщо далі говорити про цифри, то на цій закритій дільниці за Олександра Горбунова проголосували 404 виборця, він отримав 82,44% голосів. Олександр Дануца та Костянтин Яриніч отримали по 9% та 5% відповідно. Загалом по області та по округам юрист Віталій Юрах зазначив, що були зафіксовані певні порушення, але вони не впливають на результат виборів.
Костянтин Яриніч
Костянтин Яриніч
Наостанку виступив народний депутат України,
кандидат у народні депутати по 99-му округу Костянтин Яриніч. Він зазначив, що всі присутнім на інформаційній сесії політики є людьми, які націлені на подальший розвиток міста, області, України. "Якщо ти з добром до людей ідеш, то й маєш гарні результати2, - підкреслив Костянтин Яриніч, і привітав з перемогою Олександра Дануцу. "Я впевнений, що це гідна кандидатура, яка буде продовжувати представляти інтереси Кіровоградщини", - підкреслив народний депутат.


Хочете отримувати інформацію про результати виборів, про роботу нових народних депутатів - вчасно, зручно та сучасно? Тоді підписуйтесь на чат-бота "Помічник виборця". Просто тисніть на лінк https://m.me/427760384745537?ref=w6620707 і далі на кнопку «Почати».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!