Меценати купують картини не тільки для себе, але й для дітей!

26.04.13, 11:56

Весна
Весна
Дев’ять картин, що були придбані учасниками П’ятого Великоднього Аукціону, радуватимуть око маленьких пацієнтів дитячої обласної та обласної психіатричної лікарні.

На цьогорічному аукціоні, що вже п’ятий рік поспіль пройшов напередодні Великодня у Кіровограді, меценати вже традиційно купували картини не тільки для себе, але й для маленьких пацієнтів, що лікуються в обласній дитячій та в обласній психіатричній лікарнях. Присутній на аукціоні головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Коблянський підкреслив, що незабаром, мабуть, вже у стінах цього закладу настане час відкривати філію художнього музею, малу галерею чи кімнату естетичного виховання, адже досить багато картин вже прикрашають палати та коридори лікарні.

Зокрема, вже другу картину аквареліста Олени Чеснокової – «Червень» - придбала для згаданого медичного закладу Олена Березкіна. Також милуватиме око маленьких пацієнтів картина під назвою «Старий маєток» (автор - Ірина Кухаренко). Цю роботу для лікарні купила Людмила Шубіна. Відразу дві роботи – одну в обласну лікарню, а саме «Залізничний міст» (автор – Анастасія Плітіна), і одну – в дитяче відділення психіатричної лікарні - «Смачна ягода» (автор – Наталія Федорова) придбав Олександр Дануца.

Також, як і минулого року для юних пацієнтів, що потрапили до лікарні, купила картину Віталія Колєсніченка «Осінні мотиви» пані Тетяна Тітова. Вона, до речі, як керівник компанії «UDEN-S», запроронувала виставити на аукціон і дизайнерський обігрівач «Маленька чарівниця», який на торгах придбав для обласної дитячої лікарні меценат Руслан Згривець. Тепер діток обігріватимуть не тільки увага та турбота дорослих, але й опалювальна панель нового покоління.

Віднині також, дивлячись на стіни палат, дівчатка та хлопчики побачать також картину «Весна» (автор - Віктор Осипенко), яку придбав для лікарні Олександр Гавриленко, картину «Троянда» (автор - Юлія Степанок), яку купила Вікторія Березкіна та спільну роботу, що її намалювали відвідувачі музею - «Пасхальна фантазія» - та гуртом, в складчину придбали учасники торгів.





  • Троянда
  • Пасхальна фантазія
  • Маленька чарівниця
  • Смачна ягода
  • Весна
  • Залізничний міст
  • Осінні мотиви
  • Червень
  • Старий маєток

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!