У Кiровоградi відбулося відкриття гіпермаркету «Велмарт»

02.05.13, 13:02

Дванадцятий в мережі і перший в місті Кіровоград «Велмарт» з першого дня роботи закріпив за собою репутацію «перших цін» в місті і виправдав слоган - «Велетень низьких цін».


У святкові вихідні гіпермаркет відвідало більше 25 000 чоловік. Середній чек склав 103 гривні. Покупці вивчали асортимент, знайомилися з новим асортиментом і послугами, і на честь свята, отримали в подарунок троянди.


«Велмарт» відрізняється від інших супер-і гіпермаркетів не тільки низькими цінами і великим асортиментом, але і подачею самої продукції. При виборі товару основними критеріями, якими керується покупець це ціна, смак, обсяг і вага, і саме за цими критеріями виставлені товари в гіпермаркеті. Структура асортименту не залежить від торгових марок, а виключно потребам покупця.


У гіпермаркеті представлені товари як національних, так і регіональних виробників. Є власне виробництво - м'ясний, рибний, кондитерський відділи, пекарня, заморожені напівфабрикати, а так само вагова група соціальних товарів. Нововведенням, яке оцінили багато покупців, стали товари на розлив: соняшникова і оливкова олія, пральні порошки, кондиціонери, мило і навіть корм для тварин за спеціальними низькими цінами. Цікавою послугою стала покупка скатертин та килимків з можливістю відміряти і відрізати потрібну кількість. На території гіпермаркету розташовано експрес-кафе, в якому можна відпочити, швидко перекусити і набратися сил для покупок. У новому гіпермаркеті, крім продуктів харчування, можна придбати одяг та взуття, товари для дому та відпочинку, побутові, техніку і електроніку, дитячі товари та іграшки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!