В Олександрію - на День міста та концерт Скрябіна та Бумбокс!

25.05.13, 12:19

В Олександрії стало вже доброю традицією в кінці травня відзначати День міста. Тож протягом тижня з цього приводу в місті буде організовано заходи, які проводитимуться управліннями освіти, молоді та спорту й культури і туризму. 

25 травня з 11:00 до 16:00 год. на трасі «Вербова лоза» пройдуть
автомобільні «Гонки на виживання», організовані клубом «Європа-крос».


26 травня в парку ім. Шевченка о 10:00 годині розпочнуть свою роботу виставки кращих учнівських робіт, які виконувались протягом року, робіт гуртківців Центру та Будинку дитячої та юнацької творчості декоративно-ужиткового мистецтва «Дитяче мистецтво - олександрійцям». У цей же час на площі Леніна відбудеться турнір з шахів серед ветеранів, а в приміщенні шахового клубу «Біла тура» змагатимуться юні шахісти.

О 12:00 в парку імені Т. Шевченка розпочнеться фольклорне свято громадської організації «Козацький звичай».

О 14:00 на КСК «Ніка» відбудеться відкриття дитячого ігрового майданчику. Для дітлахів виступатимуть клоуни, покажуть мильне шоу та проходимуть конкурси. Обіцяють безкоштовне морозиво та соки.

Основний захід з нагоди 267-ї річниці з Дня заснування міста Олександрії відбудеться о 15:00 в приміщенні Палацу урочистих подій, на яких буде вручено відзнаки «Почесний громадянин міста Олександрії», «За заслуги перед містом» та підбито підсумки щорічного конкурсу громадського визнання «Олександрієць року».

О 16:00 - ще одне відкриття на КСК «Ніка». Для ролерів запрацює спеціальний ролердром. У програмі відкриття - шоу велосипедистів-екстремалів та графіті-шоу.

На подвір’ї Олександрійської дитячої музичної школи о 18:00 годині розпочнеться концерт муніципального інструментального ансамблю «Мелодія».

О 20:00 на стадіоні «Ніка» уже традиційно розпочнуться святкові дійства, приурочені до Дня Олександрії. Глядачі матимуть змогу переглянути фільм про урочистості, які відбулися протягом святкового дня. Подарунки від місцевої влади отримають батьки новонароджених в День міста дітей та подружжя, яке укладе шлюб в цей день. Участь у святковому концерті візьмуть місцеві колективи, зокрема народний ансамбль «Віночок», учні хореографічної школи - студії «Шок», театру танцю «Вуличний балет», зразкових хореографічних колективів «Романтика» та «Посмішка», які продемонструють високохудожні танцювально-спортивні композиції. Родзинкою вечора стане виступ зірок української естради: Кузьми Скрябіна, Василя Бондарчука та групи «Бумбокс».


Завершаться урочистості 26 травня о 23:00 святковим феєрверком, який одночасно відбудеться на площі Леніна та КСК «Ніка».


Джерело: Олександрійська міськрада




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!