Веселе свято завдяки друзям

31.05.13, 16:03

Що таке справжні друзі? Це ті люди, що завжди готові подарувати барвисте свято з веселими розвагами та смачним пригощанням. А ще справжні друзі ніколи не питають коли зробити це свято, а самі його влаштовують, не прохаючи нічого замість того.

- У нашої організації, на щастя, є дуже добрі друзі – колектив ресторану “Сорренто”. Саме з ними ми маємо чудову можливість проводити яскраві та пам’ятні свята для наших діточок, - розповідає голова обласної громадьскої організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері” Людмила Шукрута. За її словами, до Міжнародного дня захисту дітей підопічні “Серце матері” потрапили у казку за запрошенням адміністрації “Сорренто”.

На дітей чекала цікава розважальна програма, в якій взяли участь народний театр молодіжного клубу “Імідж”,  народний ансамбль сучасного танцю “Час пік” та зразковий ансамбль сучасної пісні “Антарес” (обласний ДЮЦ). Дітвора дуже раділа кожному виступу та завзято аплодувала, а потім усі куштували невимовно смачну піцу та напої.

Також дуже полюбився малечі ігровий куточок, де можна було сховатись у маленьку хатку та погойдатись на гойдалці. Багато нашіх діток за станом здоров’я рідко виходять з власної квартири, тому вони кожного разу дуже чекають “свят у “Сорренто”. Кіровоградська обласна громадьска організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері” висловлює щиру та безмежну подяку адміністрації та уважному колективу ресторану “Сорренто” за їх доброту, за веселе свято дитинства, за усмішки нашіх діток та за незабутні хвилини щастя! Хай у вашіх сім’ях завжди панує мир та злагода!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!