Рішення для мам і татусів: прокат дитячих речей

03.06.13, 13:31
Що таке прокат дитячих товарів Вaby Service? - запитаєте ви. Вaby Service - це компанія, яка в 2005 році перша в нашій країні запропонувала батькам послуги прокату дитячих товарів і з задоволенням продовжує працювати для вас сьогодні вже у 17 містах України. У тому числі - у Кіровограді.

Вaby Service - це дружна команда, працюючи в якій, кожен стає справжнім професіоналом. Це люди, яких об'єднує любов до дітей, які отримують задоволення від спілкування з такими ж батьками, як і вони самі. Тут всі - мами і тата. Кожен прийшов до рішення відкрити сервіс прокату дитячих товарів у своєму місті, переконавшись на власному досвіді, які значні суми потрібні молодій сім'ї при народженні дитини.

На сайті Baby Service пояснюється, що ця служба прокату товарів для дітей допоможе кожному зорієнтуватися серед великого різноманіття дитячих товарів і послуг і зробити правильний вибір. Адже для авторів проекту це не просто робота, це частинка життя.

Леся Тараненко
Леся Тараненко
  У Кіровограді сервіс прокату відкрила Леся Тараненко, мама Сонютки і Ілюшки. Чому саме цим вирішила зайнятися? А тому, що перш за вона - просто Мама. І, як будь-яка мама, дуже хоче, щоб дітки могли користуватися всілякими корисними штуками, що роблять їх життя веселішим, і допомагають мамі в її безперечно приємних, але не завжди легких турботах.

Вже понад рік Baby Service в Кіровограді  працює, намагаючись створювати приємну атмосферу при спілкуванні, надавати зручні та корисні послуги, орієнтуючись на бажання наших клієнтів. Наскільки нам це вдається, можете вирішити і Ви - на сайті Вaby Service





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!