Сучасний планшет та смартфони — для читачів «Мобільної газети»

05.06.13, 14:00

Київстар
Київстар
Абоненти мережі «Київстар», які є постійними читачами «Мобільної газети», мають можливість отримати подарунки — планшет діагоналлю 10’’та три смартфони «Київстар Aqua». Протягом двох місяців серед них будуть обрані випадковим чином власники цих подарунків.

З 1 червня по 31 липня 2013 року серед абонентів «Київстар», що підписані на «Мобільну газету», будуть обрані читачі, які отримають три смартфони «Київстар Aqua» та один планшет 10’’. Чотири щасливця будуть визначені випадковим чином. Акція розповсюджується автоматично на усіх постійних читачів сервісу, які користуються ним понад 30 днів під час зазначеного вище строку.

«Мобільна газета» — це контент-послуга від «Київстар», яка дозволяє користувачеві дізнаватись новини у зручний спосіб, отримуючи їх на власний мобільний телефон. «Мобільна газета» приходить читачеві щодня у вигляді MMS, не менше ніж на 7 сторінках. Вона має понад 15 тематичних розділів: «Світ», «Бізнес», «Україна», «IT-новини», «Спорт», «Авто», «Культура», «Факти дня», «Загадки» та інші. Перший тиждень користування безкоштовний, далі вартість підписки — лише 30 копійок на день з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір у Пенсійний фонд у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

За вісім місяців роботи сервісу його контент двічі модернізувався — додавались нові розділи, збільшилась кількість сторінок. Наразі «Мобільну газету» читають понад 20 тисяч абонентів. Для підключення «Мобільної газети» потрібно відправити будь-яке SMS на 778. Перші 7 днів послуга надається безкоштовно. Функція MMSмає бути активована у телефоні клієнта. Детальні умови акції — на www.kyivstar.ua/mns



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!