Дивіться сьогодні ток-шоу "Ми" - про дитячу працю

20.06.13, 12:16

Нарешті літні канікули. Для багатьох старших школярів та молоді цікавим є не тільки відпочинок, а й можливість заробити. Один з одним обмінюються інформацією, обдзвонюють газетні оголошення, шукають роботу в інтернеті. Діляться досвідом як не вскочити в халепу, не стати ошуканим, у кого за роботу заплатять, а хто – ні. 

Тема сьогоднішньої програми - ток-шоу "МИ" на каналі "Кіровоград" якраз дитяча праця: як зорієнтуватися дитині на ринку праці? як отримати гроші? як не натрапити на шахраїв? як розпізнавати, де труд задарма, а де платять реальні гроші?!

У минулому році офіс Уповноваженого з прав дитини провів дослідження через опитування дітей (опитано 4 000 дітей). І маємо такі результати. 24% дітей віком від 10 до 16 років сказали, що працювали і отримували за це винагороду. Основні види діяльності: сільське господарство, сфера реклами (поширення буклетів, листівок), і що найбільше насторожує – зайнятість на будівництві.

Питання для глядачів: Чи повинні діти працювати влітку? Ваша думка. Про все це сьогодні в прямому ефірі ток-шоу "МИ". Долучайтесь! Початок о 19:45.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!