Збираєтесь у відпустку?! Розмови у 17 країнах на 70% дешевше

04.07.13, 10:31

Від 3 липня 2013 року «Київстар» впроваджує новий роумінг-пакет «EuroVisa» для абонентів передплаченого зв’язку. З ним розмови у 15 європейських та 2 азіатських країнах обійдуться користувачу за тарифом, дешевшим за стандартний у майже 4 рази — від 3,33 грн/хвилина.

Пакет «EuroVisa» від «Київстар» діє у наступних країнах: Австрія, Болгарія, Великобританія, Греція, Ізраїль, Ірландія, Іспанія, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Румунія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія.

Плата за користування пакетом становить 20 гривень на день. У цей рахунок входить 6 нетарифікованих хвилин для спілкування у зазначених країнах — здійснення вихідних дзвінків абонентам країни перебування і до України та отримання усіх вхідних дзвінків. При цьому плата стягується лише в ті дні, коли абонент користується послугою. Таким чином, хвилина розмови становить 3,33 грн, що у майже 4 рази дешевше порівняно зі звичайним роумінг-тарифом у Європі (12 грн/хвилина). Вартість хвилини вхідного/вихідного дзвінка понад нетарифікований обсяг хвилин становить 3,60 грн. Плата за підключення пакету не справляється.

Наразі цей тариф дорівнює граничному роумінг-тарифу, встановленому Єврокомісією на території ЄС з 1 липня 2013 року — 24 центи (не враховуючи податки та збори). Отже, спілкуючись за такими умовами, українці не переплачують за зв'язок.

«У грудні 2012 року стартувала пропозиція «SuperVisa», і ми бачимо її велику затребуваність і задоволеність цим сервісом. Тому ми вирішили запустити пакет з аналогічним, зрозумілим клієнтові, принципом дії в 15 європейських країнах, Туреччині та Ізраїлі. У цих країнах «Київстар» вдалося отримати значні знижки для своїх клієнтів у роумінг-партнерів. Також до них традиційно спостерігається великий потік туристів з України», —  коментує Максим Дерев’янко, менеджер послуг роумінгу та міжнародних дзвінків.

Замовити пакет можна за номером 477*105* (дзвінки з номерів мережі «Київстар», здійснені в межах України, не тарифікуються), або відправити запит на *106*105#(виклик), або через систему самообслуговування «Мій Київстар».

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.: До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн. осіб. «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!