«Київстар» — в рейтингу найкращих компаній України

03.08.13, 9:00

Вийшов у світ новий випуск рейтингового журналу «ТОП-100. Найкращі компанії України», який щорічно складає редакція ділового видання «Інвестгазета» ВД «Економіка». В загальному рейтингу усіх підприємств України «Київстар» обіймає другу позицію з чистого прибутку, а з чистого доходу – 18-у. В рейтингу компаній телеком-галузі «Київстар» незмінно посідає перше місце.

Експерти видавництва «Економіка» досліджували ефективність бізнесу українських компаній у 2012 році. Так, за підсумком року вони оцінили чистий дохід «Київстар» у 13,159млрд грн, ріст за 2012 рік склав 5,78%. Чистий прибуток компанії експерти оцінили у 4,097млрд грн (4,072млрд грн у 2011 році).

За найвищого рівня прибутковості серед компаній галузі телекомунікацій, «Київстар» несе найбільше податкове навантаження: за 2012 рік він сплатив державі близько 3,5 млрд гривень податків. Оператор забезпечує зв’язком найбільшу кількість українців —понад 25 млн абонентів,і є лідером з підключень домогосподарств України до широкосмугового фіксованого інтернету.

«Інвестгазета» складає рейтинг «ТОП-100» з 1997 року, новий випуск — 17-ий за ліком. В його укладенні беруть участь незалежні експерти, серед яких керівники компаній і підприємств різних галузей і сфер бізнесу. «Київстар» і президент компанії Ігор Литовченко протягом багатьох років традиційно займають провідні позиції у ряді рейтингів «ТОП-100».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!