Мистецькі вихідні? Ні, спортивні!

12.08.13, 20:22

Четвертий тиждень поспіль у Кіровограді проходять «Мистецькі вихідні». Кіровоградці та гості міста вже мали змогу насолодитися музикою, поезією, мистецтвом фотографів. Організатори «Мистецьких вихідних» намагаються зробити все для того, щоб кожні вихідні були не схожі на попередні і всі, хто відвідає їх, залишились задоволеними.  Ці вихідні не стали виключенням. 10 та 11 серпня ставку було зроблено на спорт та пропаганду здорового способу життя.


В суботу в Парку Ковалівському відбулись спортивні змагання для дітей та дорослих. Змагання проводились у дев’яти дисциплінах: скакалка, обруч, настільний хокей, настільний теніс, жонглювання м’ячем, шахи, шашки, дартс, удари по воротах.  Захід зібрав велику кількість любителів спорту, як учнів спортивних шкіл міста, так і простих любителів спорту.


Кожен бажаючий міг продемонструвати свою вправність в улюбленому виді спортивних вправ. Всіх переможців та володарів призових місць було нагороджена дипломами, медалями та сувенірами з брендом Кіровограда «Рухайся зі смаком». Після спортивних змагань відбувся, вже звичний, для всіх гостей Ковалівського парку суботній виступ духового оркестру.


На площі Кірова ввечері відбувся танцювальний флешмоб з Олександром Лещенком та його балетом  «Форсайт». Кожен любитель потанцювати мав змогу продемонструвати своє вміння городянам та гостям міста, які зібралися в той момент на центральній площі. Цього разу на флешмобі були гості зі Знам’янки, які дивували не лише танцями, а й потужним вокалом однієї з танцівниць.


Недільний вечір був присвячений екстремальному спорту. На вулиці Дворцовій відбувалися змагання ролерів. Любителі покататися на роликових ковзанах показували свої уміння у п’яти дисциплінах: слалом, слайди, стрибки в довжину, стрибки у висоту та спринт. Як виявилось прихильників цього екстремального виду спорту у Кіровограді досить багато. Захід зібрав велику кількість ролерів, їх батьків та друзів, а також простих глядачів, які не змогли пройти повз це захопливе дійство. Переможцями у номінаціях стали: Альона Перепадя (слалом), Денис Давидов (спринт та стрибки у висоту), Артур Касьян (стрибки у довжину) та Дмитро Радзіховський (слайди). Всі переможці отримали подарункові сертифікати на купівлю коліс  для роликових ковзанів.


А на майданчику біля Кібернетико-технічного коледжу недільного вечора відбувся  вже звичний концерт від центру естетичного виховання «Натхнення». Чекаємо усіх городян та гостей міста на наступні «Мистецькі вихідні». Обіцяємо не менше гарних вражень та різноманітних заходівНагадуємо, що ми чекаємо на свіжі ідеї та на талановитих кіровоградців. З ідеями, ініціативами та пропозиціями звертайтесь до Інформаційно-ресурсного Центру за адресою: вул. Дзержинського 53-а, телефон: (0522) 32-16-62




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!