У Кіровограді є мафія?

19.08.13, 9:00

Як виявилося, є. Однак не така, як це показано в фільмах чи серіалах – тут ви не побачите італійців у суворих ділових костюмах і з автоматами напереріз. Тут більше молоді та студентів. І жодної крові. У цій мафії в кожного своя роль. Це – гра.

Щочетверга о 19-00 та щонеділі о 17-00 в кафе «CoffeеLife» проводяться абсолютно безкоштовні ігри в досить таки популярну рольову гру «Мафія». У молодих людей, які загорілись ідеєю проведення таких міні-чеміпонатів одна мета –популяризувати гру, забезпечити молодь цікавим та змістовним дозвіллям.

Один із організаторів ігор клубу любителів «мафії» “CosaNostra”, студент другого курсу КНТУ Ростислав Романюк ділиться своїми враженнями:

У Кіровограді грають в Мафію
У Кіровограді грають в Мафію
«Давно люблю цю гру, тому й вирішив з друзями організовувати такі турніри. Зараз в Кіровограді не так багато місць, де можна з користю провести дозвілля. У нас же ігри проходять цікаво, я б навіть сказав, інтригуюче. Хоч працюємо недавно, є вже свої постійні гравці, зароджуються якісь маленькі традиції. Сподіваємося, що проект буде і далі розвиватися. Зараз на кожну гру приходить по 30-40 осіб, хочеться ж щоб їх було від ста і більше». 

Детальніше про гру можна дізнатися у групі Cosa Nostra



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!