Минулорічні диво-писанки нікому не потрібні?

26.08.13, 13:30

Диво-писанки
Диво-писанки
Кіровоградський художник Андрій Кадигроб опублікував на своїй сторінці у Facebook фото диво-писанок, які 24 серпня минулого року брали участь у конкурсі в рамках параду вишиванок на честь Дня Незалежності.

Цього року витвори митців з різних регіонів України просто викинули! Щоправда, не на смітник, але безумовно, вони перебувають у жалюгідному стані. Такаж доля спіткала і кіровоградську театральну диво-писанку, яка стала кращою зпоміж 18-ти представлених.Андрій Кадигроб прокоментував свої фото: "Сумно. Буду просити забрати нашу писанку до Кіровограда".

Звичайно, сумно, адже над свторенням незвичайних арт-об'єктів працювали кращі митці. І диво-писанки могли б стати окрасою парку чи скверу у рідному місті. Наприклад, у Кіровограді на гроші, що були отримані у якості нагороди за перемогу, художники розмалювали ще одну велетенську писанку, яка наразі прикрашає двір Спасо-Преображенського собору.

А найголовніше - цього року в рамках прокету  "Парад вишиванок" відбувається демонстрація "Диво-птахів". Кіровоградський диво-птах отримав приз глядацьких симпатій.

Сподіваємось,  рукотворних велетенських казкових пернатих не спіткає така ж доля, як і диво-писанки, адже на презентації обіцяли, що місто-переможець забере всю колекцію «диво-птахів» до свого міста для експозиції протягом одного року, після чого птахів розмістять у Національному природному парку «Гуцульщина» на Івано-Франківщині.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!