У День знань на вулиці Дворцовій відбулася бібліо-тусовка

04.09.13, 9:29
бібліотека імені Бойченка
бібліотека імені Бойченка

Перше вересня – особливе свято для бібліотеки імені Бойченка, адже це свято її улюблених користувачів. З самого ранку бібліотекарі влаштували справжню бібліотусовку на вулиці Дворцовій, поряд з бібліотекою, бо саме тут, на їхню думку, знаходиться Перехрестя Знань!

Особливі намети біля книгозбірні охоче приймали усіх бажаючих: від малечі до людей похилого віку. Тут можна було дізнатися про історію рідного краю з книжкових виставок, здійснити відеомандрівку і крізь роки прогулятися старовинною вулицею Дворцовою та стати учасником цікавої краєзнавчої вікторини.

Для тих, кого інформація про Кіровоградщину зацікавила, але не повністю задовольнила, в приміщенні бібліотеки було проведено слайд-бесіду «Край степовий, Кіровоградщина моя» та мультимедійний журнал «Знай свій край» (до 75-ої річниці утворення Кіровоградської області).

бібліотека імені Бойченка
бібліотека імені Бойченка
Особливий репертуар був і в «Бібліотечному кінозалі». Гості намету переглядали буктрейлери учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Оживають герої на екрані у рекламі». Цікаве відео, створене бібліотекарями області, вразило кіровоградців, тож багато хто з бібліокінозалу попрямував одразу до бібліотеки, щоб встигнути взяти почитати вподобану книгу.


Як завжди, популярністю користувалась майстерня креативу. Цього разу тут навчали створювати поробки з бісеру, плетінню зі стрічок та виготовленню оптичної іграшки «Тауматроп». Родзинкою акції стала книжкова виставка «Щасливої дороги в Країну знань!». Тут студенти, учні та їх батьки, вчителі мали можливість знайти корисну та цікаву інформацію, кращі зразки навчальної, художньої, історичної, краєзнавчої, дитячої та іншої літератури. Кожен відвідувач свята також отримав смачну пораду або передбачення на наступний навчальний рік!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!