Опікунська рада при закладі охорони здоров’я: як створити й організувати ефективну роботу?

15.09.13, 9:00
Український форум благодійників видав брошуру під назвою "Опікунська рада при закладі охорони здоров’я: як створити й організувати ефективну роботу", яка розповідає про те, що таке опікунська рада та чому вона потрібна закладу охорони здоров’я, яким є алгоритм створення опікунської рад, роль та функції опікунської ради, як організувати системну роботу опікунської ради.

Видання здійснено у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc. Зміст видання є винятковою відповідальністю Українського форуму благодійників та не обов’язково відображає точку зору USAID, PactInc. або уряду США. Будь-яку частину цього видання не можна відтворювати, використовувати у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, ксерокопіювання чи будь-яким іншим способом без відповідного посилання на оригінальне джерело.

Закачати книгу Опікунська рада при закладі охорони здоров’я: як створити й організувати ефективну роботу

Авторський колектив:І. Головончук, Д. Непочатова, Л. Сідєльник. Загальна редакція:Л. Сідєльник Рецензенти:О. Мусій, голова Громадської ради при МОЗ України, президент Всеукраїнського Лікарського Товариства (ВУЛТ); В. Павлюк, доктор медичних наук, директор програми «Від лікарні до лікарні» МБФ «Україна 3000». Керівник проекту: Д. Непочатова. Літературна редакція: Л. Ярошенко. Дизайн:О. Ларіна




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!