«КНТУ-Елисаветград» достроково став чемпіоном України з бейсболу

17.09.13, 12:25

Днями Андрій Ніколаєнко, котрий є президентом федерації бейсболу та софтболу України, вручив кіровоградським бейсболістам золоті медалі чемпіонів України. У зв’язку з складними погодними умовами гру останнього туру чемпіонату України з бейсболу було перенесено, що не завадило нашій команді в 13 – й раз стати чемпіонами України.


Варто підкреслити, що Кіровоград уже багато років є бейсбольною столицею України. Близько дев’яноста відсотків складу національної збірної є вихідцями саме з місцевої команди. За останній рік справи та спортивні досягнення українських бейсболістів пішли вгору, про що свідчить досить вдалий виступ на чемпіонаті Європи у Швейцарії.


Як зазначив головний тренер місцевої команди, – це стало можливим завдяки активній підтримці з боку голови облдержадміністрації, президента федерації Адрія Ніколаєнка, котрий робить усе можливе для розвитку цього виду спорту не тільки у Кіровограді, а й в Україні вцілому.


Вітаючи команду і тренерів, Андрій Ніколаєнко наголосив, що докладе максимум зусиль для популяризації бейсболу в нашій державі: " Дивлячись на наших хлопців, я можу з впевненістю сказати, що перспективи для росту у нас є, варто лише вміло стимулювати та підтримувати всі їх починання".


Також Андрій Ніколаєнко підкреслив, що докладе максимум зусиль для розвитку бейсбольної інфраструктури в Кіровограді і в Україні вцілому. – Зараз в державі - особливий акцент на розвиток як масового спорту, так і спорту високих досягнень, - це ключова позиція Глави держави, тому Кіровоградщина має бути в авангарді розвитку ігрових видів спорту і тих, де ми традиційно були сильнішими, – наголосив Андрій Ніколаєнко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!