Батьківщина Театру Корифеїв чекає на приїзд Богдана Бенюка

17.09.13, 11:28
Богда Бенюк
Богда Бенюк

Всеукраїнське свято театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти" цього року здивує своєю новизною і цікавими гостями. Про це йшлося на засіданні оргкомітету 43-х "Вересневих самоцвітів".

Як зазначила директор департаменту культури, туризму та культурної спадщини ОДА Валентина Животовська, нинішнє театральне свято знакове і цікавими гостями – відомими театральними колективами з Києва, Сум, Черкас, Миколаєва та Львова, а й тим, що "Вересневі самоцвіти" на Хуторі Надія дадуть, по суті, старт масштабним проектам до 75-річчя утворення Кіровоградської області.

Режисер театрального свята – головний режисер обласного академічного музично-драматичного театру імені Кропивницького Євген Курман ознайомив з оновленою концепцією проведення свята на Хуторі Надія. Традиційні заходи пропонується "переплести" з цікавими майстер-класами від провідних майстрів сцени – артистів тих театрів, які гостюватимуть на святі.

Батьківщина Театру Корифеїв чекає на приїзд Богдана Бенюка, відправлено запрошення Остапу Ступці. До святкових осінніх барв Хутора додадуться юні голоси читців, кіровоградських поетів, шанувальників красного слова, адже вперше готується книжкова виставка, що теж присвячена ювілею Кіровоградщини.

Заступник голови ОДА Галина Пастух, яка вела нараду, доручила керівникам профільних департаментів ґрунтовно підготувати усі організаційні моменти: доставку жителів Кіровограда до Хутора Надія, присутність усіх спеціальних служб, благоустрій прилеглих територій, комфортне обслуговування усіх учасників свята. Керівництву міста Кіровограда запропоновано провести широку інформаційну кампанію на транспорті, у громадських місцях щодо графіка доставки жителів і гостей обласного центру до Хутора Надія.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!