Кіровоградський прес-клуб став регіональним партнером Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини

18.09.13, 11:30

Кіровоградський прес-клуб долучився до мережі партнерів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Тепер у Кіровограді функціонуватиме кіноклуб Docudays UA, а, значить, у мешканців міста буде нагода безкоштовно подивитись якісне документальне кіно, присвячене значущим проблемам сучасного суспільства.

Історія фестивалю налічує вже 10 років і не обмежується лише столичним екраном – стрічки демонструються у регіонах, де діють партнерські організації.

Отже, слідкуйте за анонсами, приходіть до прес-клубу, насолоджуйтесь якісним кіно та обговорюйте побачене!

Довідка:

Docudays.UA був заснований у 2003 році під назвою «Дні кіно про права людини».  У 2008-му фестиваль було остаточно перейменовано на Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Це єдиний міжнародний фестиваль документальних фільмів про права людини в Україні.

Організаторами Фестивалю є УГСПЛ та Громадська організація "Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв", а з осені 2007 року – також Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я, Херсонська міська Асоціація журналістів „Південь”.

Мета фестивалю Docudays.UA – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем людства, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.




Комментарии

инга Дудник18 сентября 2013 15:36
0
Дивно, що не має жодного слова, про те, що фестиваль мандрує степами Кіровоградщини вже п'ятий рік. І всі ці роки інформаційну підтримку надавав організаторам регіонального етапу саме прес - клуб.
Ответить
Вікторія Талашкевич18 сентября 2013 20:04
0
Інформ.підтримку - так, але цього року ми виграли конкурс на офіційне партнерство
Ответить
Вікторія Талашкевич18 сентября 2013 20:05
0
Доречі, фестивалю більше ніж 5 років- він з 2003
Ответить
инга Дудник19 сентября 2013 13:17
0
Якщо ти уважно читала, то я писала, що він на Кіровоградщині 5 років, а не самому фестивалю. До речі, конкурс проводився тільки для НОВИХ організації і задля розширення мережі. Тобто ви вливаєтесь в існуючу мережу і грати треба по діючим вже правилам , а не створювати нові.
Ответить
Вікторія Талашкевич20 сентября 2013 15:01
0
Інга, це не бейсбол, і не футбол, і навіть не політика - ми не будемо "грати", ми будемо виконувати правила, запроваджені Оргкомітетом фестивалю. А ви грайтеся ;-) Ми - не проти. ;-)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!