Бібліотека для дітей імені Гайдара запрошує на цікаві заходи

09.10.13, 11:28

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Гайдара запрошує відвідати цікаві заходи, які пройдуть в закладі протягом тижня.

Так, 9-го жовтня у Відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд слайд-бесіди «Свято у вашому домі. Знайомство і представлення» з циклу заходів «Гарні манери для малюків». На Вас чекає: мультимедійна презентація, виставка літератури «Гарні манери для малюків», цікаві вікторини, захоплюючі ігри.

Щороку у другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. З нагоди свята 9 жовтня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться чергова цікава зустріч юних користувачів бібліотеки з місцевим художником - Лозинським Олексієм Миколайовичем. Діти познайомляться із таємницею створення картин та жанрами мистецтва малювання.

Всім відомо, що здоровий спосіб життя і правильне харчування – це запорука здоров’я. Особливо для школярів під час бурхливого росту, безупинного фізичного й розумового розвитку. Отож, запрошуємо шановних школярів взяти участь у диспуті: «Культура харчування і здоров’я», що відбудеться 10 жовтня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам. Ви дізнаєтеся: про раціональне харчування, спрямоване на збереження життя і зміцнення здоров’я; старшокласникам запропонуємо матеріали для розробки індивідуальних програм здорового харчування та надамо матеріал про використання харчових продуктів для збереження здоров’я і краси.

У п'ятницю, 11 жовтня о 10-й годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд літературної мультимедійної відео подорожі до 90-річчя від дня народження німецького письменника О. Пройслера з циклу «Будуємо замок добрих чарівників Європи».

У відділі дитячого та сімейного читання працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Сімейним Монтессорі центром «Ладушки». Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!