Більше за всіх про репродуктивне здоров'я знає команда "Geronimo"!

19.10.13, 16:33
Турнір зі ЩДК у КЛАНАУ
Турнір зі ЩДК у КЛАНАУ

Сьогодні у найбільшій аудиторії у Кіровограді, люб'язно наданій керівництвом Льотної Академії НАУ, зранку пройшов інтелектуальний турнір із гри "Що? Де? Коли?", присвячений репродуктивному здоров'ю та плануванню сім'ї.

Участь у змаганнях взяли 20 команд - вони представляли різні середні та вищі навчальні заклади Кіровоградської області - були учасники із Созонівки, Олександрії, Новгородки, Кіровограда, а також збірні команди міста. Їх привітав із відкриттям турніру начальник КЛАНАУ, доктор технічних наук, професор Сергій Неділько. До речі, академія, яка наступного тижня святкуватиме 62 роки, влаштувала для всіх учасників турніру День відкритих дверей - екскурсії, огляди, виставку.

Загалом варто нагадати, що турнір, який провела сьогодні Кіровоградська обласна ліга інтелектуального розвитку (КОЛІР) за підтримки голови Кіровоградської ОДА Андрія Ніколаєнка та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, був ініційований програмою "Здоров'я жінок України" та Кіровоградським прес-клубом - на виконання обласної програми "Здоров'я жінок Кіровоградщини".

Питання, що їх готували знавців КОЛІР, читав ведучий - Андрій Флоренко, - а допомагали збирати картки із відповідями студенти Кіровоградського економіко-правового коледжу, одягнені у яскраві футболки, що пропагують розумне ставлення до планування родини та контрацепції.

У результаті змагань перше місце виборола команда "Geronimo", друге - команда "Фенікс", а третє - команда "Песець". До п’ятірки кращих увійшли команди "Аеро-7" та "Zeta Reticulus", а решта п’ятнадцять команд вдовольнилися гарними емоціями, грамотами за участь, а також сувенірними блокнотами та роздатковими матеріалами, що інформують про методи планування родини та засоби контрацепції. 

Керівник проекту "Здоров'я жінок Кіровоградщини" Ольга Гріднєва, коментуючи акцію для журналістів каналу "Кіровоград", підкреслила, що це вперше у рамках всієї держави та у масштабах п’ятирічної програми "Здоров'я жінок України" відбувся чемпіонат такого рівня. До речі, питання, що були написані для турніру, можна легко отримати у організаторів - і провести Тематичний Кубок у себе вдома - у школі, університеті, училищі чи клубі інтелектуальних ігор. Звертайтеся: 050-471-65-16 (Ольга Гріднєва) та 050-321-39-19 (Вікторія).

Після обіду інтелектуальні змагання у Льотній Академії продовжилися Молодіжним Кубком України зі "Що? Де? Коли?", в якому взяли участь 20 команд (із них - шість у фестивальному заліку). Сьогодні вони зіграють чотири тури, а у неділю - ще два, щоб визначити переможця (ведучий - Олександр Каєнко). Чекатимемо новин!




  • Турнір зі ЩДК у КЛАНАУ
  • Турнір зі ЩДК у КЛАНАУ
  • Призи і дипломи
  • Сергій Неділько
  • Результати гри
  • Призи і дипломи
  • Андрій Флоренко

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!