Кіровоградці побували на урочистостях з нагоди Дня соціального працівника у Києві

04.11.13, 12:00
Кіровоградці у столиці
Кіровоградці у столиці
Минулого тижня, розповідає керівник ГО "Академія Народної Творчості" Ельміра Небесна, вона відвідала урочистий захід, який був присвячений Дню соціального працівника, за запрошенням Міністерства Соціальної Політики, який відбувся у Жовтневому палаці міста Києва, зустріла колег, послухала  Президента.

На урочистості приїхало біля 2000 запрошених з різних куточків України. Віктор Федорович Янукович відзначив  державними нагородами України працівників соціальної сфери за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Серед нагороджених і наша землячка Тетяна Іванівна Валько - директор Знам'янського дитячого будинку-інтернату III-IV профілю, яка отримала з рук Президента орден княгині Ольги III ступеня. Також прийшли привітати соціальних працівників зі святом інші високопосадовці, адже ця праця - справжнє мистецтво налагоджувати стосунки між людьми.

- Відбувся чудовий концерт з участю наших українських зірок, але найприємніше було зустріти на сцені наших чемпіонів-танцюристів та просто хороших друзів Ілону Слуговіну та Мішу Анєнкова. Скоро вони їдуть на чемпіонат світу до Японії, тож будемо за них вболівати та чекати з перемогою на Батьківщині, - розповідає пані Ельміра. І ще раз вітає усіх соціальних працівників із професійним святом.




  • Ілона Слуговіна та Михайло Анєнков
  • Президент вручає нагороду
  • Кіровоградці з міністром
  • Концерт до Дня соціального працівника
  • Кіровоградці на урочистостях
  • Ельміра Небесна

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!