Конкурс грантів від Фонду Демократії ООН

05.11.13, 12:29

Фонд Демократії Організації Об’єднаних Націй запрошує громадські організації подавати заявки на фінансування проектів, спрямованих на розвиток та підтримку демократії. Пропозиції проектів мають бути подані в режимі он-лайн тільки у період з 15 листопада до 31 грудня 2013 року на офіційному сайті ФДООН.

ФДООН підтримує проекти, спрямовані на зміцнення  громадянського суспільства та забезпечення участі всіх груп у демократичних процесах. Фонд працює для організацій громадянського суспільства і, зокрема, для місцевих організацій. Зверніть увагу, що ФДООН не приймає заявки протягом усього року. Он-лайн система проектної пропозиції  в даний час закрита  станом на 31 грудня 2012 року. Відкриття 8 - го туру конкурсу відбудеться з 15 листопада по 31 грудня 2013 року. 

Прийматимуться документи лише  в режимі он-лайн англійською або французькою мовами. Через електронну пошту, факс та пошту заявки прийматися не будуть. Рекомендації щодо подачі документів, питання, відповіді та досвід минулих етапів Ви можете знайти на веб-сторінці.

Проекти повинні охоплювати такі основні сфери:
Розвиток суспільства
Верховенство права та права людини
Методи демократизації
Жінки
Молодь
Засоби масової інформації

ФДООН забезпечує проект грантом у розмірі до 400 000 дол. США. За період реалізації п’яти Етапів Фінансування ФДООН підтримав більш, ніж 400 проектів, в більш, ніж 100 країнах, загальною сумою майже 400 млн. дол. США. Заявки відбиратимуться на основі надзвичайно ретельного конкурсного відбору, з менш ніж 2 % всіх заявників, які отримають схвальні відповіді про фінансування.

Контакти: democracyfund@un.org, http://www.un.org/democracyfund



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!