Кіровоградці їздили у Черкаси на концерт гурту із Мюнхену та квест-тур

14.11.13, 11:00

Кіровоградці у Черкасах
Кіровоградці у Черкасах
У рамках Міжнародного конкурсу проектів для німецькомовної молоді в Україні студенти 14-ї і 15-ї груп (спеціальності: Переклад і Прикладна лінгвістика) факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та викладачі кафедри перекладу та загального мовознавства секції теорії та практики перекладу германських мов Коваленко Наталія Василівна і Беспальченко Леся Олександрівна були запрошенні до участі в Квест-турі містом Черкаси 8 листопада 2013 року.

Інтелектуальні, творчі, а інколи навіть складні завдання німецькою мовою нашим студентам вдалося виконати за надзвичайно короткий час. Проявивши максимум креативності, активності, натхнення та ініціативності, вони показали надзвичайні результати та розділили 1-3 місця з незначним відривом у часі та якості виконання завдань.

На різних етапах квесту їм довелося познайомитися як із культурними надбаннями міста, так і з його жителями, показавши свої комунікативні навички. Деякі завдання вимагали максимуму творчості, а на інших етапах довелося також працювати з картою місцевості, давати відповіді на інтелектуальні запитання, знаходити вказані об’єкти та виконувати поставлені завдання – і при цьому всьому вчасно прибути до наступної станції і перейти на подальший етап. Та не варто забувати, що все це було німецькою мовою.

По завершенню Квест-туру студенти та викладачі, стомлені, але натхненні та задоволені собою, були запрошені на концерт мюнхенського гурту EINSHOCH 6, де мали змогу познайомитися з автентичною німецькою музикою й отримати естетичне задоволення від інтерпретації класичної німецької музики в стилі hip-hop та rap. Своїм новим альбомом «Lassunsreden» мюнхенська група підкорила тих, хто вивчає німецьку мову, продемонструвавши неймовірну зустріч хіп-хопа з класикою.




  • гурт EINSHOCH 6
  • Кіровоградці у Черкасах
  • Кіровоградці у Черкасах
  • Кіровоградці у Черкасах

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!