Баскетбол: Команда «Єлисавет-баскет» програла «Динамо»

16.11.13, 19:43

Сьогодні у Кіровограді проходила чергова гра у рамках ХХІІІ Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд Вищої ліги! У себе вдома кіровоградська команда БК «Єлисавет-баскет» приймала минулорічного запеклого суперника - клуб «НПУ Динамо» (Київ).

На початку гри український гімн дуже гарно заспівала акапельно Леся Бушмакіна. До речі, у ході гри важливу роль у відволіканні київської команди від настанов тренера під час тайм-аутів зіграли не тільки вболівальники, але й група підтримки - гравці «Динамо», замість слухати вказівки наставника, дивилися, як танцює колектив «Три з половиною»!

Перший гол забила команда «Єлисавет-Баскет», і впевнено лідирувала обидві перші чверті - в один момент розрив на користь кіровоградських дівчат досягав 14 очок. Другу половину гри БК «Єлисавет-Баскет» почав із розривом у три очки (рахунок був 40:37), але під натиском «Динамо»кіровоградський клуб поступово почав здавати позиції. Дівчата змагалися до останнього, вирівнюючи рахунок - було і 55:55, але у результаті «Динамо» все ж перемогло, нехай і не зі значним розривом - рахунок мачту 66:71 на користь киянок.

БК «Єлисавет-баскет» - БК «Динамо» 66:71
(24:15, 16:22, 13:18, 13:16)

БК «Єлисавет-баскет»: Дубровіна (13 очок+8 підбирань+8 результативних передач), Кісільова (13+2+0), Кириченко (0+0+0), Фрасинюк (0+0+0), Робінсон (9+2+2), Римаренко (6+4+1), Чек (2+3+0), Ягупова (16+7+5), Покровенко (0+0+0), Гардін (7+9+3), Ніколаєва (0+0+0), Колядюк (0+0+0), Ніколаєва (0+0+0)




  • Три з половиною
  • Єлисавет-Баскет vs Динамо
  • Єлисавет-Баскет vs Динамо
  • Уболівальники
  • Співає Леся Бушмакіна
  • БК Єлисавет-Баскет
  • БК НПУ-Динамо

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!