Восени кіровоградці зможуть віддавати дітей у Військовий ліцей

20.11.13, 14:46

Кіровоградський військовий ліцей утворено наказом Міноборони на базі Кіровоградського 50-го окремого навчального загону спеціальної підготовки командування Сухопутних військ Збройних Сил України, що скорочується у ході проведення реформування Збройних Сил України. Як ви бачите на фото, будівля майбутнього ліцею розташовується біля парку Ковалівського.

Наразі на територію військового ліцею планується обладнати приміщення для бібліотеки, спально-навчального корпусу, трансформаторної підстанції, складських приміщень, лазні, їдальні, штабу, контрольно-технічного пункту, клубу, чайної. Навчальний заклад підпорядковано Департаменту військової освіти та науки Міністерства Оборони України. Нині виконуючим обов’язки начальника Кіровоградського військового ліцею є Олександр Миколайович Зіньковський. За його інформацією, перший набір до ліцею проводитиметься вже 1 вересня 2014 року. Щороку до ліцею зараховуватиметься на навчання 125 осіб, які будуть навчатися у 10-11 класах (всього одночасно у закладі, таким чином буде 250 ліцеїстів).



Комментарии

Оксана Филиппова20 ноября 2013 17:09
1
Давно пора было открыть такой лицей. Думаю желающие учиться найдутся, главное, что б педколлектив и условия пребывания не подкачали)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!