Вікторія Рига стала лауреатом фестивалю “Чорнобаївські зорепади-2013”

20.11.13, 10:00

Начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв привітав дівчину з цією визначною подією, вручив цінний подарунок та побажав подальших творчих успіхів.

15-річна Вікторія, донька помічника начальника райвідділу – оперативного чергового Голованівського районного відділу міліції Володимира Риги, представляла Кіровоградщину на П’ятому Міжнародному дитячому пісенному фестивалі “Чорнобаївські зорепади-2013”, що відбувся з 31 жовтня по 1 листопада у селищі Чорнобай Черкаської області.

Участь у фестивалі взяли обдаровані діти віком до 18 років. Серед чималої кількості учасників з різних куточків України Вікторія стала лауреатом першої премії.

Крім того, талановита представниця Кіровоградської області здобула перемогу ще і в номінації «Глядацька симпатія» та отримала запрошення для участі у пісенному фестивалі «Соловейко України», що відбудеться наступної весни у місті Києві.

Діти правоохоронців, які брали участь у фестивалі “Чорнобаївські зорепади-2013”, а серед них і Вікторія Рига, отримали від керівництва МВС України дипломи та подарунки.

СЗГ УМВС в Кіровоградській області




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!