Більше правил знаєш – краще малюєш і перемагаєш!

14.12.13, 12:00

Щороку управління Державтоінспекції УМВС України в Кіровоградській області  проводить конкурс дитячого малюнка, з метою залучення дітей та юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та у транспорті. Цього року конкурс проводився під назвою «Міліція очима дітей».


Виставка малюнків та нагородження переможців відбувалися у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості. У великому залі зібралися учасники виставки, їх учителі та друзі. Крім того, виставку відвідали учні інших шкіл, які не є учасниками конкурсу, але пообіцяли обов’язково взяти участь у ньому наступного року.


До складу журі входили: представник департаменту освіти і науки Кіровоградської міської ради Оксана Борщенко, завідуюча декоративно-прикладним відділом Кіровоградського обласного ЦДЮТ Тетяна Гладченко, в.о. начальника сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС Ольга Волок та інспектор сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС Світлана Олійник. Представникам журі довелося добряче потрудитися, щоб гідно оцінити роботи маленьких митців. А малюнків на конкурс надійшло немало – понад 100.


За цікаву техніку виконання малюнку та творчий підхід, перше місце присуджено Рязановій Тетяні, учениці 6-го класу спеціалізованої школи І-ІІ ступенів №1 м. Кіровограда.  Друге місце розділили між собою дві сестрички – Лях Софія та Катерина, учениці 2-го класу СЗШ №14.  Приз глядацьких симпатій отримали Приймак Кароліна (11 років), учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 та Півненко Олександр (8 років), учень загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів №20  м. Кіровограда.


За активну участь у конкурсі нагороджено Білик Каріну, ученицю 5-го класу загальноосвітнього навчально-виховного закладу №33. Втім, призи від організаторів конкурсу отримали не тільки переможці, а й усі призери. Їх юним художникам вручили працівники сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Кіровоградській області.


Малюнки переможців з усіх куточків нашої держави, в тому числі і малюнки кіровоградців, будуть надіслані до Департаменту ДАІ МВС України, де журі визначить кращі роботи, які потім потраплять у збірку дитячих малюнків. За словами Ольги Волок, такі заходи тільки йдуть на користь дітям і є своєрідною запорукою їх безпечного перебування на вулиці. Бо для того, щоб намалювати щось на таку специфічну тему, треба знати принаймні «ази» Правил дорожнього руху. Вони ніколи зайвими не бувають. Особливо коли йдеться про маленьких пішоходів.

Державтоінспекція Кіровоградщини  висловлює подяку усім дітям, котрі взяли участь в конкурсі та вважає їх усіх переможцями, бо кожен із учасників не залишився осторонь від проблеми дитячого травматизму на дорозі, та малюючи свою роботу чи ще раз нагадали собі та іншим про неухильне дотримання правил дорожнього руху!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!