Вино на щастя – чилійське вино від виноробні "Вінья Арас де Пірке"!

25.12.13, 11:30

Чудовим подарунком до новорічних свят є пляшка вина. Тим більше, що символ нового року – Кінь, – дуже любить багатолюддя та спілкування, тож ідеальний подарунок – це пляшка доброго вина, ще й прикрашена символом року – зображенням коня чи підкови – на щастя!!!

Як, наприклад, чилійські вина марки Haras – лінії Equus Sauvignon Blanc або Equus Chardonnay. Обирайте – легке чудове Шардоне зі смаком стиглих тропічних ягід, з нотками підсмаженого хліба та ванілі. Це вино, до речі, чудово пасує до страв східної кухні, а саме такі страви астрологи радять включати цього року до новорічного меню.


  А може вам до смаку Каберне Совіньон-Карменер? Фантастичне поєднання ароматів сухофруктів, чорної черешні, з нотками ванілі і дуба. Рік коня буде багатим на неймовірні несподівані повороти долі. Таким же несподіваним є і смак цього вина: щільна структура і дуже ніжний післясмак. Або м’який Сіра чи тендітний Совіньон Блан?

Салон вин "Гран Крю" дапрує кіровоградцям акцію «Вино на щастя – чилійське вино від виноробні «Вінья Арас де Пірке». У рамках акції діє знижка 5% та бонус - безкоштовна новорічна упаковка акційного вина! Зроби приємний подарунок рідним та близьким напередодні Нового року!

Обрати саме ваш напій вам залюбки допоможуть у салоні вин “Гран Крю”, який відкрився за адресою: вул.Дворцова, 12. У затишній світлій залі можна, не кваплячись, розібратись у тонкощах вин, продегустувати обрану марку, та ще й отримати святкову знижку - 5% на чилійські вина! Є приємні новини і для поціновувачів міцніших напоїв - окремий зал з елітним спиртним!

До історії виноробні - одним із власників компанії Вінья Арас де Пірке є Едуардо Мате, який, будучи азартних наїзником, спочатку домігся міжнародного визнання як кращий кіннозаводчик у Південній Америці, а потім у парі з Пьєро Антінорі у 1991 році створив першокласну виноробну компанію. Більшу частину коштів від продажу вина Едуардо вклав у модернізацію кінного заводу, який був заснований в 1882 році. Тому на лейбі Екус Каберне Совіньон можна бачити зображення одного із чистокровних скакунів, який здобув безліч перемог у змаганнях по всьому світу. Сьогодні "Вінья Арас де Пірке", розташована у Майпо, створює кращі чілійські вина, що славляться своїм потужним смаком, який їм дарує виноград із молодих лоз Каберне Совіньон, Шардоне, Сіра та Карменер.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!