Свято для діток влаштували у Кіровограді благодійники

30.12.13, 10:39

Не перший рік зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім'ї та молоді м.Кіровограда запрошує на новорічну виставу членів Кіровоградської обласної організації інвалідів "Народна академія творчості". На це чудове та веселе свято поспішають не тільки діти, а й дорослі, бо це можливість потрапити до казки, в якій всі знайомі герої...але всі з новими історіями!


Чудові історії створює талановита керівник студії Олександра Ткаченко. Вона сама не тільки робить постановки, але й власноруч пише сценарії.


- Хочу сказати, що після вистави всі з великими задоволенням прийняли участь в іграх, в яких були задіяні всі- від наймолодшого гладача до найповажніших бабусь та дідусів. Щастя та радість панувала на святі. Я впевнена, що і наступний рік для всіх буде саме таким!! "Підсолодили" свято подарунки, куплені за кошти від продажу святкового календаря "Леді Єлисаветград". Всім велике спасибі! - каже керівник обласної організації інвалідів "Народна академія творчості" Ельміра Небесна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!