„Молода Черкащина” оголошує конкурс малих грантів

03.03.14, 13:38

КМГО „Молода Черкащина” в рамках проекту “Молодь творить майбутнє” та за сприяння Національного фонду на підтримку демократії (NED) оголошує конкурс малих грантів. Мета конкурсу: Стимулювання участі молоді з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей у виборах Президента 25 травня 2014 року.


Умови конкурсу: Заявки приймаються як від легалізованих громадських організацій таі і від ініціативних груп з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей, керівниками або учасниками яких є члени мережі політично активної молоді «Творці Майбутнього». Стати членом мережі можна заповнивши он-лайн анкету за посиланням

Проекти мають бути спрямовані на мобілізацію молодих виборців, підвищення мотивації брати участь у виборах, просвітництво та підвищення правової культури. Пріоритет надаватиметься проектам які будуть спрямовані на роботу у сільських районах чи районних центрах. Допускається об’єднання заявок від різних організацій з одного населеного пункту в спільні проекти.

Заявки мають передбачати залучення додаткових коштів з місцевих джерел в обсязі не менше 10% від запитуваної суми. Тривалість проекту – 2 місяці, з 1 квітня по 26 травня. Сума коштів, запитуваних у КМГО «Молода Черкащина» має не перевищувати 8 тис. грн.

Не розглядатимуться проекти:
• від осіб, що не є членами мережі «Творці майбутнього»;
• осередків політичних партій;
• подані не за спеціально визначеною аплікаційною формою;
• подані пізніше оголошеного строку.

Заявки приймаються до 15 березня 2014 року включно. Заявка на ґрант повинна подаватися українською мовою за формою, яка додається: http://www.ex.ua/edit_storage/824600071362

Заявки подавати на адресу Коаліції «Молода Черкащина»: Поштою: 18005, м. Черкаси, вул. Благовісна 266/2, м. Черкаси; Або в електронному вигляді: e-mail: projects.mch@gmail.com Контактні телефони: (0472) 38-38-78 або 063-623-88-72 (Вікторія).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!