Шостий етап чемпіонату міста з гри «Що? Де? Коли?»

10.03.14, 14:30

Вчора, 9 березня, у приміщенні молодіжного центру інтелектуального розвитку при ОЦДЮТ відбувся черговий етап чемпіонату міста з гри «Що? Де? Коли?». Турнір проходив на рейтинговий МАК-пакет "Кубок Ичеришехер (2 етап)". Ведучим виступив керівник молодіжного клубу - Валерій Кизименко. Усього в турнірі відіграли 36 запитань, розбитих на три тури по 12.

У змаганні взяли участь 6 команд. З першого туру впевнено вперед вирвалась команда «Песец», яка зуміла набрати 7 правильних відповідей. Найближчим переслідувачем став «Солярис», який мав на своєму рахунку 3 відповіді. Всі інші команди взяли 1-2 очки.

Другий тур також пройшов під диктовку «Песця», який сьогодні був в ударі - 7 правильних відповідей гарантували перше місце у сьогоднішньому турнірі. Іншим командам питання давалися складніше, тому найкращі результати були у «1487.5» та «Солярис» - по дві правильних відповіді.

В останньому турі інтрига була лише за 2-3 місця. І найкращими у цій боротьбі проявив себе «Деліріум», який зумів взяти 4 правильні відповіді та вирвався на третє місце із загальним результатом 6 очок. «Солярис», взявши лише два очки, зміг утриматися на другому місці з 7-ма очками за три тури. Четверте місце завоювала команда «1487.5». П'яте місце залишилося за «Гринвичем», у якого сьогодні був просто "не той день". Золото впевнено завоював «Песец»: 7 правильних відповідей в останньому турі дали у сумі 21 бал, чого було предостатньо для першого місця та гарного підсумкового рейтингу МАК.

Результати:

  1. Песец - 21
  2. Солярис - 7
  3. Делириум - 6
  4. 1487.5 - 5
  5. ГринвичЪ - 4
  6. Нірвана - 1 (шкільна команда зіграла лише перший тур)

Одразу після турніру ЩДК усі бажаючі гравці мали змогу пограти у «Свою гру», яку підготував Іван Макада. Результати фіналу:

  1. Богдан Куц
  2. Микола Сєліванов
  3. Юрій Никифорук
  4. Сергій Гейко
Текст - Олександр Тарасенко




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!