Стартував проект “Безкоштовні екскурсії Кіровоградом”

11.03.14, 14:34

9 березня пройшла перша екскурсія в рамках проекту туристичної компанії Фортеця “Безкоштовні екскурсії Кіровоградом”. Ми надаємо чудову можливість усім бажаючим: як гостям, так і місцевим жителям приєднатися до захоплюючої, і що важливо абсолютно безкоштовної пішої екскурсії історичною частиною міста. Ви зможете зануритися в минуле нашого прекрасного міста з легким ароматом загадки і таємничості історії...

Екскурсія проводиться щонеділі! Місце початку екскурсії та збір групи: площа Богдана Хмельницького (збір о 10:45, початок о 11:00), а закінчується екскурсія у театру імені Марка Кропивницького. Тривалість 2 години.

Для того щоб приєднатися до групи, необхідно заздалегідь зареєструватися будь-яким зручним для Вас способом: в соціальних мережах: facebook.com/fortetsa  vk.com/fortetsa , або написавши нам листа на електрону адресу free (собачка) fortetsa.com.ua (обов'язково вкажіть в темі листа РЕЄСТРАЦІЯ НА ЕКСКУРСІЮ, а в самому листі зазначте прізвище, ім'я та мобільний телефон кожного з учасників).

Кількість осіб в кожній групі максимум 20 осіб, реєстрація закінчується в останню п'ятницю перед екскурсією, але можливо і раніше, в разі повної комплектації групи.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!