Віртуальна подорож до Великобританії «Welcome to England»

20.03.14, 14:45

Незвичну мандрівку в бібліотеці для юнацтва імені О. Бойченка здійснили учні СЗОШ №14 та НВК «Кіровоградський колегіум». «Welcome to England» - саме так називалась віртуальна подорож до Великобританії, під час якої учні дізнались про визначні пам’ятки цієї країни англійською та українською мовами.

Англія – країна непохитних традицій, старовинних замків, правлячої королівської династії, країна туманів та любителів чаю. Цікаво було послухати бій Біг-Бена — найбільшого із дзвонів у механізмі годинника башти Єлизавети у Лондоні, хоча часто Біг-Беном називають також і сам годинник, а також годинникову вежу, що є частиною архітектурного комплексу Вестмінстерського палацу, де розташовується британський парламент.

Переїхавши на віртуальному червоному автобусі Тауерський міст, знаменитий міст Лондона, учасники заходу вирушили на північний берег Темзи до лондонського Тауеру - одного з головних символів Великобританії, що займає особливе місце в історії англійської нації.
Також учні познайомились з Церемонією ключів, переглянувши відео ролик, та відвідали один із найзнаменитіших замків Англії – Віндзорський. Навіть сам силует цього замку віддає незвичайною величчю, не кажучи вже про його інтер'єри, які приведуть в захоплення самого вибагливого цінителя.

Ні одна подорож не обходиться без відвідування музеїв. Завітали вони і до Британського музею, музею Шерлока Холмса та одного з найпопулярніших – музею воскових фігур мадам Тюссо.

Захід відвідали учні шкіл, які поглиблено вивчають іноземну мову, тому для них не склало труднощів відповісти на питання вікторини англійською мовою. Учасники заходу висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження, позитивні емоції!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!