Кіровоградські знавці змагались за «Кубок тридев'ятого валу»

24.03.14, 15:00

У неділю, 23 березня, у приміщенні ОЦДЮТ на базі молодіжного інтелектуального  клубу пройшов турнір із «Що? Де? Коли?» - «Кубок тридев'ятого валу». Пакет запитань був ліцензований МАК (Міжнародна асоціація клубів), та результати усіх команд будуть занесені у всесвітній рейтинг.

Як завжди, перед початком основного змагання для школярів та молоді був проведений інтелектуальний спаринг. Сьогодні всі бажаючі мали змогу спробувати у ролі і гравців, і ведучих. Такий досвід у майбутньому може принести клубу та руху в цілому нових ведучих та організаторів інтелектуальних змагань.

На головний турнір дня зареєструвалися три команди - «Песец», «ГринвичЪ» та «Деліріум». Усього відіграли 45 запитань, поділених на три тури. Ведучим виступив Андрій Флоренко.

Сам пакет питань виявився досить складним для кіровоградських команд, тому результати дещо скромні, ніж у попередніх турнірах. Перший тур виграв «Песец», взявши 3 очки. «ГринвичЪ» та «Деліріум» набрали по 2.

У другому турі між командами «Деліріум» та «Песец» розгорнулася боротьба за перше місце, питання цьому також сприяли. Перші зуміли наздогнати лідерів чемпіонату міста набравши 6 правильних відповідей. «Песец» зумів взяти 5. 

Останній тур мав виявити переможця сьогоднішнього етапу, але запеклої боротьби не вийшло. «Песец» впевнено отримав перемогу, взявши 4 очки. «Деліріум» не зумів дотримати темп другого туру та взяв лише одне очко (+1 спірне). «ГринвичЪ» був більш успішним, але за друге місце захопитися не зміг - 3 правильних відповіді у третьому турі та 7 загалом. «Песец» же отримав сьому поспіль перемогу в етапах чемпіонату міста (сім перемог із семи етапів).

Результати:

  1. Песец - 12
  2. Деліріум - 9
  3. ГринвичЪ - 7


Текст - Олександр Тарасенко


Тэги: Интеллектуальные игры, брейн-ринг, игра, интеллект


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!