Анжела Рацул - у календарі "Леді Єлисаветграда"

31.03.14, 14:30
на фото - Анжела Рацул
на фото - Анжела Рацул

Однією з перших учасниць проекту "Календар "Леді Єлисаветграда" 2014-2015" стала чарівна жінка і талановитий педагог - кіровоградка Анжела Рацул. Проект, що його започаткувала креативна група «Jane&vika Creative Group», підтримує журнал "Ланруж". Якраз на його сторінках протягом року і публікуватимуться фото, що їх зробили фотограф Глафіра Ковальова, стиліст Наталія Горбачова і майстер зачісок Ганна Тішкус.

Повертаючись до першої героїні, яка прикрасила сторінки журналу, хочемо розповісти, що пані Анжела викладає іноземні мови на відповідній кафедрі Кіровоградського Національного технічного університету. Вона кандидат педагогічних наук, доцент і після завершення навчання у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В.Винниченка присвячує чималу частку свого часу науковій роботі, а своєї душі - студентам.

У пані Анжели велика і гарна родина, яку вона любить і яка віддячує героїні нашої розповіді теплом і щастям, що наповнюють кожен день жінки. У вільний час Анжела багато подорожує разом із чоловіком, але велику частку її дозвілля займає і читання. Серед улюблених книг - твори Ремарка, а із сучасної прози - твори Уліцької та Щербакової. Тепер вам буде зрозуміло, чому саме такий образ пані Анжела втілила у календарі - гімназистка, "бібліотечна пані".

Зйомки проходили у приміщенні бібліотеки педагогічного університету, стіни якої ще пам’ятають учениць Єлисаветградської громадської жіночої гімназії - витончених розумниць, котрі ніжними пальцями перебирали пожовклі сторінки старовинних фоліантів.... Творча група проекту "Календар "Леді Єлисавтеграда" 2014-2015" дуже дякує керівництву університету та дирекції бібліотек закладу за підтримку у проведенні зйомок, а пані Анжела Рацул у свою чергу вдячна за цікаву роботу і душевну атмосферу творчій групі календаря.

"Я вірю, що створюючи такі благодійні проекти, як "Леді Єлисаветграда", ми допомагаємо тим, хто цього потребує, а значить робимо наше місто кращим!", - говорить Анжела Рацул.

Календар можна купити в галереї «Єлисаветград» - вулиця Пашутінськая, 36. Вартість календаря – 50 грн. Засоби, зібрані в результаті продажу, передаються громадській організації «Народна Академія Творчості», яка займається дітками з особливими потребами. Створення календаря стало можливим завдяки сприянню групи випускників 1976-го року 10-би класу кіровоградської школи №24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!